• Баварската бирария в Пловдив!

  Jägerhof е първата автентична баварска бирария в Пловдив.
  В превод от немски името ѝ означава „Ловен двор“.

 • Баварската бирария в Пловдив!

  В Jägerhof сме се погрижили от всеки ъгъл да усещате духа на Бавария.

 • Баварската бирария в Пловдив!

  Ще ви сервираме няколко вида жива бира, произведена на място в бирарията.

Запази маса

Jägerhof Dunkel Weiss е отново тук!

В бирария Jägerhof си имаме традиционен баварски подход към най-важната персона този месец.
Затова и тази година от 20.12 пускаме нова биричка - тъмен вайс, отличаващ се с богат малцов аромат, като се долавя и нотка карамфил, ниска горчивина и по-високо алкохолно съдържание.
Традиция или не, но с такава почерпка никога не ни е подминавал. Хо-хо-хо! Наздраве! 🍻


Зелен сертификат

В бирария Jägerhof приемаме гости единствено след предоставяне на зелен сертификат, съгласно въведените изисквания.
А ние Ви гарантираме, че 100% от персонала ни също го притежава.⚠️ За получаване на зелен сертификат е необходимо да притежавате един от следните документи:
● сертификат за ваксинация
● сертификат за преболедуване (валиден 12 месеца)
● отрицателен резултат от PCR тест (валиден 72 часа)
● отрицателен резултат от антигенен тест (валиден 48 часa)


Разнообразно обедно меню всеки ден

Разнообразно обедно меню всеки ден!
Заповядай на място или поръчай с доставка от Takeaway или Glovo.
Актуалното обедно меню за деня може да разгледате на нашата Facebook страница.


Бавария сама може да дойде при теб. Поръчай храна и бира с бърза и сигурна доставка!

Любимата Ви жива бира, напълнена в момента на поръчката в бутилки за еднократна употреба по 1 л. и най-харесваните ястия за Вашия вкусен обяд или вечеря!

Разбери как да поръчаш тук

Всички поръчки се изпълняват при спазване на необходимите норми за безопасност!

Менюто може да разгледате тук.


Как започва всичко?

След всяко от многобройните си пътувания в Бавария, Атанас и Иван Антонови остават очаровани от характерните баварски бирарии и от вкуса на истинската жива бира. Затова и планът им да създадат своя винарна бързо поема в друга посока. Младите и смели предприемачи са твърдо решени да предоставят традиционното баварско преживяване и на хората в родния си град – Пловдив. При поредните си посещения в Бавария, двамата братя търсят най-добрите пивоварни системи и най-опитните майстори-пивовари, с което започва и историята на Jägerhof – първата баварска бирария в Пловдив.


В Jägerhof сме се погрижили от всеки ъгъл да се усеща духа на Бавария – всичко в бирарията е в баварски стил, живата бира се произвежда на място по изпитани рецепти на баварски майстор-пивовар, в менюто има типични баварски ястия.

Заповядайте!

За производството на бирата в Jagerhof ползват системите Caspary:

напълно електрифицирани и оборудвани пивоварни. Зад името Caspary стои 225 годишна традиция и до днес системите произвеждат най-добрата бира за множество клиенти по целия свят.Бирата в Jagerhof се произвежда съгласно Райнхайтсгебот – Закон за чистота на бирата от 1516, регламентиращ производството и търговията с бира в Бавария. Съгласно този закон, за производството на бира могат да се използват вода, малц, хмел и мая.

Целогодишно бирария Jagerhof вари 2 основни вида бира: Jagerhof hell(светло) и Jagerhof weiss(бяла, пшенична). В зависимост от сезона се предлага и трети вид бира – Oktoberfest Bier, Kupfer Bier (медна бира), Dunkles Bier (тъмна бира), Dunkles weissbier (тъмна пшенична бира), др.

Видове бири, които предлагаме в момента

 • Jägerhof Dunkel Weiss

  Jägerhof тъмен вайс е класическа немска тъмна пшенична бира. Характеризира се с богат малцов аромат, като се долавя и нотка карамфил, която допълва вкусово-ароматичния профил. Отличава се с ниска горчивина и малко по-високо алкохолно съдържание (5.5%)
 • Jägerhof Schwarz

  Jägerhof Schwarz е баварски черен лагер. Характеризира се със своя дълбок черен цвят и добре изразен вкус на препечен малц, който напомня за кафе и шоколад. С усещането на приятната горчивина и лек пушен аромат се допълва изцяло удоволствието от първата до последната глътка.
 • Jägerhof Hell (светло)

  Това е традиционната баварска светла бира, направена от ечемичен малц. Произвеждаме я по класическа рецепта, без филтрация и стабилизация. Предлага се целогодишно, като може да я поръчате в чаши от 330, 500 мл или 1 л.
 • Jägerhof Weiss (бяла, пшенична)

  Пшенична (вайс) бира Йегерхоф – по-газирана и по-сладка на вкус от традиционната светла бира. Произведена по метода на горна ферментация – най-старият способ за производството на бира. Има приятен плодов аромат – бананов, карамфилов, ванилов. Предлагаме я целогодишно в чаши от 330 мл и 500 мл.
 • Бутилка Jägerhof (2 л)

  От нашия Fan Shop може да закупите своя бутилка Jägerhof, която винги може да напълните с любимата си бира.
 • Парти кошничка

  Можете да вземете жива бира за вкъщи в парти кошничка с 6 бутилки Hell (светло) или Weiss (вайс) по 330 ml.
 • Парти кег (10 литра)

  Парти кег, който може да поръчате на място при нас, или да вземете за вкъщи.