• Баварската бирария в Пловдив!

  Jägerhof е първата автентична баварска бирария в Пловдив.
  В превод от немски името ѝ означава „Ловен двор“.

 • Баварската бирария в Пловдив!

  В Jägerhof сме се погрижили от всеки ъгъл да усещате духа на Бавария.

 • Баварската бирария в Пловдив!

  Ще ви сервираме няколко вида жива бира, произведена на място в бирарията.

Запази маса
Октоберфест 2023 в Jägerhof

Октомври наближава, а с него и „Октоберфест“ в бирария Jägerhof.
От 28 септември до 7 октомври ще ви потопим в типична баварска атмосфера с автентично меню и баварско пиво!
Цели 10 дни ще се веселим с тематична програма с водещ Стефан Лозанов, а след полунощ на 28.09, 30.09 и 7.10 ви очакват и специални гост-изпълнители в Piano Bar Jägerhof, който е точно до бирарията:


• 28.09 /четвъртък/ – Група Диана Експрес в деня на откриване на Октоберфест 2023
• 30.09 /събота/ – Група Б.Т.Р.
• 07.10 /събота/ – Закриване на Октоберфест 2023 с Васил Найденов.

📞 За резервация на маса в бирария Jägerhof: 088 522 6666 или директно през нашия сайт.
За повече информация относно събитията в Piano Bar Jägerhof: https://jagerhof.bg/pianobar/events/all/ или на тел. 088 422 6666

PROOOOOST! 🍻🍻🍻

Заповядайте в новооткрития Пиано бар Jägerhof

Още едно местенце, на което духът на Jägerhof ще ви завладее със съвършена музика, настроение и професионализъм.
Пиано барът е отворен всеки четвъртък, петък и събота от 22:00 до 05:00 часа. Актуалната програма, както и повече информация можете да намерите на адрес: jagerhof.bg/pianobar

Jägerhof Hazy Pale Ale

В Пловдив, Бавария, може да нямаме море, но ухае на бяло грозде и екзотични плодове, a си имаме и спасител. На пост в бирарията вече е новата ни бира Jägerhof Hazy Pale Ale, за да ни спаси от жегата ♨️

Как започва всичко?

След всяко от многобройните си пътувания в Бавария, Атанас и Иван Антонови остават очаровани от характерните баварски бирарии и от вкуса на истинската жива бира. Затова и планът им да създадат своя винарна бързо поема в друга посока. Младите и смели предприемачи са твърдо решени да предоставят традиционното баварско преживяване и на хората в родния си град – Пловдив. При поредните си посещения в Бавария, двамата братя търсят най-добрите пивоварни системи и най-опитните майстори-пивовари, с което започва и историята на Jägerhof – първата баварска бирария в Пловдив.


В Jägerhof сме се погрижили от всеки ъгъл да се усеща духа на Бавария – всичко в бирарията е в баварски стил, живата бира се произвежда на място по изпитани рецепти на баварски майстор-пивовар, в менюто има типични баварски ястия.

Заповядайте!

За производството на бирата в Jagerhof ползват системите Caspary:

напълно електрифицирани и оборудвани пивоварни. Зад името Caspary стои 225 годишна традиция и до днес системите произвеждат най-добрата бира за множество клиенти по целия свят.Бирата в Jagerhof се произвежда съгласно Райнхайтсгебот – Закон за чистота на бирата от 1516, регламентиращ производството и търговията с бира в Бавария. Съгласно този закон, за производството на бира могат да се използват вода, малц, хмел и мая.

Целогодишно бирария Jagerhof вари 2 основни вида бира: Jagerhof hell(светло) и Jagerhof weiss(бяла, пшенична). В зависимост от сезона се предлага и трети вид бира – Oktoberfest Bier, Kupfer Bier (медна бира), Dunkles Bier (тъмна бира), Dunkles weissbier (тъмна пшенична бира), др.

Видове бири, които предлагаме в момента

 • Jägerhof Hazy Pale Ale

  Jägerhof Hazy Pale Ale е мътна и пивка бира, произведена от ечемичен, пшеничен и овесен малц. Тя има приятен аромат на екзотични плодове и бяло грозде, благодарение на добавените хмелове Azacca и Nelson Sauvin. Сочна, пивка и лека, с алкохолно съдържание 5%, тя е подходяща напитка в горещите летни дни.
 • Jägerhof Hell (светло)

  Това е традиционната баварска светла бира, направена от ечемичен малц. Произвеждаме я по класическа рецепта, без филтрация и стабилизация. Предлага се целогодишно, като може да я поръчате в чаши от 330, 500 мл или 1 л.
 • Jägerhof Weiss (бяла, пшенична)

  Пшенична (вайс) бира Йегерхоф – по-газирана и по-сладка на вкус от традиционната светла бира. Произведена по метода на горна ферментация – най-старият способ за производството на бира. Има приятен плодов аромат – бананов, карамфилов, ванилов. Предлагаме я целогодишно в чаши от 330 мл и 500 мл.
 • Бутилка Jägerhof (2 л)

  От нашия Fan Shop може да закупите своя бутилка Jägerhof, която винги може да напълните с любимата си бира.
 • Парти кошничка

  Можете да вземете жива бира за вкъщи в парти кошничка с 6 бутилки Hell (светло) или Weiss (вайс) по 330 ml.
 • Парти кег (10 литра)

  Парти кег, който може да поръчате на място при нас, или да вземете за вкъщи.