Видове бири
-
ПИВКО
Висококачествена непастьоризирана лагер бира от Jägerhof. Бира ПИВКО е филтрирана и се предлага кенчета от 500ml в магазинната мрежа. Може да се съхранява на стайна температура.
Научи повече -
Jägerhof Schwarz
Jägerhof Schwarz е баварски черен лагер. Характеризира се със своя дълбок черен цвят и добре изразен вкус на препечен малц, който напомня за кафе и шоколад. С усещането на приятната горчивина и лек пушен аромат се допълва изцяло удоволствието от първата до последната глътка. Jägerhof Schwarz се предлага наливна и в бутилки от 330ml.
Научи повече -
Jägerhof Weiss
Вайсбира Jägerhof Weiss е баварска пшенична жива бира и се прави от смес от пшеничен и ечемичен малц, хмел и специални дрожди за горна ферментация – най-старият способ за производството на бира. Тя е по-газирана и по-свежа.
Научи повече -
Jägerhof Hell
Светла бира Jägerhof Hell е традиционната баварска жива бира, направена от ечемичен малц по класическа баварска технология, с едни от най-качествените суровини и дрожди за долна ферментация.Jägerhof Hell се предлага наливна и в бутилки от 330ml.
Научи повече
Бира Jägerhof води началото си от първата баварска бирария в Пловдив – Jägerhof, която отваря врати на 25 май 2013 г. Тя е нефилтрирана и непастьоризирана жива бира, произвеждана по изпитани баварски рецепти, съгласно Райнхайтсгебот – Закон за чистотата на бирата от 1516 г. Според него за производството на бира могат да се използват само вода, малц, хмел и ма я. Бира Jägerhof се приготвя с едни от най-добрите пивоварни системи Caspary, зад чието име стои 225-годишна традиция.
Какво е жива бира?
Живата бира е прясна, нестабилизирана бира. Приготвя се по обичайната технология без да се извършват процесите филтрация и пастьоризация. Така пивните дрожди (бирената мая), отговорни за ферментацията и други процеси при производството, се запазват живи. Живата бира е мътна, което се дължи на наличието на механични примеси – фини частици от малцов шрот, бирена мая и хмел.