• Пиано бар Jägerhof

    Пулсът на нощния живот в града под тепетата.

Запази маса

Разгледайте нашият календар с Предстоящи събития

25 May 2024

Нов бенд – от 21.03

25 May 2024

Миро – 25.05.24

Резервирай
Купи билет

Ако нямате направена резервация, моля първо резервирате онлайн през сайта ни или на тел. 088 422 66 66.

10 Aug 2024

Всеки четвъртък – вход свободен

Организиране на частни събития

Ние можем да организираме вашия личен празник, семеен повод, фирмено парти, тиймбилдинг, професионален коктейл или едно по-различно служебно представяне. Опитният ни екип и най-доброто аудио-визуално оборудване са гаранция за Вашето успешно събитие. Насладата от приятна музика, качествени напитки, огромно разнообразие от солени и сладки изкушения и професионално отношение ще поставят акцент в цялото изживяване по време на планираното от Вас събитие. Свържете се с нашия екип за изготвяне на индивидуално предложение.

За нас

Преди 10 години създадохме една нова марка в града на тепетата - “Jägerhof” и започнахме да градим нашата област. В 10-годишната ни история доказахме, че знаем от какво се нуждаете, как да ви го дадем и как да ви накараме да се чувствате добре. Пораснахме с един хотел и разбрахме, че луксът е нужният привкус, който допълва усещането.

И решихме да затворим кръга с нещо по средата между хотел и бирария - Пиано бар “Jägerhof”, където не сме спестили уют, стил, комфорт и професионализъм. Тук можете да се насладите на уникална атмосфера, качествена музика, добри питиета, страхотно отношение и това съчетано с най-добрите поп звезди на България.

Ще Ви предложим нещо повече от добро изкарване - ще Ви предложим преживяване. Нашата група ще задоволи и най-капризните музикални желания, а менюто ни ще Ви предложи всяко необходимо допълнение към вече доброто Ви настроение!