Лоби бар

Луксозният и стилен лоби бар е мястото където може да започнете деня с нашата първокласна селекция от кафе и чай или да се насладите на ободряваща напитка след дълъг ден. Разположен е в непосредствена близост до рецепцията на хотела. Релаксиращата атмосфера го прави идеален за срещи, гледане на телевизия или четене на книга, а опитният ни персонал ще се погрижи за Вашия приятен престой.

Ресторант за закуска

Започнете деня с настроение в приятна атмосфера и закуска, която ще задоволи всеки един вкус и ще Ви накара да се почувствате като у дома си с аромат на кафе и прясно приготвени домашни вкусотии. Професионалните ни готвачи държат на високото качество и се грижат винаги да се използват пресни продукти

Бирария Jägerhof

Баварската бирария на Пловдив – заведението за което цяла България говори още от отриването през 2013 г. вече е любимо място на всички почитатели на бирата и вкусната храна. Тук, в Jägerhof, можете да усетите духа на Бавария от всеки ъгъл. За вкусен обяд или вечеря, в комбинация с жива бира, която се произвежда на място в бирарията.