• Пиано бар Jägerhof

    Още едно местенце, на което духът на Jägerhof ще ви завладее със съвършена музика, настроение и професионализъм

Make a reservation

Разгледайте нашият календар с Предстоящи събития

27 Sep 2023

Jägerhof Band – 13.07-02.09

28 Sep 2023

Диана Експрес – 28.09

Резервирай
Купи билет

Ако нямате направена резервация, моля първо резервирате онлайн през сайта ни или на тел. 088 422 66 66.

30 Sep 2023

Б.Т.Р – 30.09

Резервирай
Купи билет

Ако нямате направена резервация, моля първо резервирате онлайн през сайта ни или на тел. 088 422 66 66.

Организиране на частни събития

Ние можем да организираме вашия личен празник, семеен повод, фирмено парти, тиймбилдинг, професионален коктейл или едно по-различно служебно представяне. Опитният ни екип и най-доброто аудио-визуално оборудване са гаранция за Вашето успешно събитие. Насладата от приятна музика, качествени напитки, огромно разнообразие от солени и сладки изкушения и професионално отношение ще поставят акцент в цялото изживяване по време на планираното от Вас събитие. Свържете се с нашия екип за изготвяне на индивидуално предложение.

About us

Преди 10 години създадохме една нова марка в града на тепетата - “Jägerhof” и започнахме да градим нашата област. В 10-годишната ни история доказахме, че знаем от какво се нуждаете, как да ви го дадем и как да ви накараме да се чувствате добре. Пораснахме с един хотел и разбрахме, че луксът е нужният привкус, който допълва усещането.

И решихме да затворим кръга с нещо по средата между хотел и бирария - Пиано бар “Jägerhof”, където не сме спестили уют, стил, комфорт и професионализъм. Тук можете да се насладите на уникална атмосфера, качествена музика, добри питиета, страхотно отношение и това съчетано с най-добрите поп звезди на България.

Ще Ви предложим нещо повече от добро изкарване - ще Ви предложим преживяване. Нашата група ще задоволи и най-капризните музикални желания, а менюто ни ще Ви предложи всяко необходимо допълнение към вече доброто Ви настроение!