Баварската бирария в Пловдив!

Jägerhof е първата автентична баварска бирария в Пловдив.
В превод от немски името ѝ означава „Ловен двор“.

 

Баварската бирария в Пловдив!

В Jägerhof сме се погрижили от всеки ъгъл да усещате духа на Бавария.

 

Баварската бирария в Пловдив!

Ще ви сервираме няколко вида жива бира, произведена на място в бирарията.

Octoberfest може и да е далеч, но този 27 февруари ще можеш да се насладиш на една тематична баварска вечер в бирарията. За настроението сме подготвили гост-музиканти, бирени игри с награди и новите Баварски предизвикателства на Jägerhof. Акордеоните надават глас в 20:00 часа!

Новият шедьовър в нашата колекция е тъмният Amber Ale. Със своя плътен вкус, кехлибареното пиво е перфектният избор за любителите на малцовата сладост и леката горчивина.

Как започва всичко?

След всяко от многобройните си пътувания в Бавария, Атанас и Иван Антонови остават очаровани от характерните баварски бирарии и от вкуса на истинската жива бира. Затова и планът им да създадат своя винарна бързо поема в друга посока. Младите и смели предприемачи са твърдо решени да предоставят традиционното баварско преживяване и на хората в родния си град – Пловдив. При поредните си посещения в Бавария, двамата братя търсят най-добрите пивоварни системи и най-опитните майстори-пивовари, с което започва и историята на Jägerhof – първата баварска бирария в Пловдив.

В Jägerhof сме се погрижили от всеки ъгъл да се усеща духа на Бавария – всичко в бирарията е в баварски стил, живата бира се произвежда на място по изпитани рецепти на баварски майстор-пивовар, в менюто има типични баварски ястия.

Заповядайте!